CYPRES

cypressAIRTEC GmbH on valmistanut CYPRES painelaukaisinta (AAD) jo yli 24 vuotta. CYPRES on erityisesti suunniteltu laskuvarjohyppäämisen vaatimuksien mukaiseksi. On sitten kyseessä perinteinen tai kovavauhtinen vapaapudotus tai kuvulla lentäminen – siviili tai sotilasolosuhteissa – kaikki versiot on perinpohjaisesti testattu ilman mitään kompromisseja täyttämään käyttötarkoituksensa edellyttämät korkeimmat vaatimukset: suurin mahdollinen luotettavuus ja turvallisuus. Tuloksena on syntynyt laskuvarjomaailman todistetusti luotettavin painelaukaisin.
   

Urheiluhyppäämiseen CYPRES2 – laukaisimia valmistetaan viitenä eri versiona:
          – Expert
          – Tandem
          – Student
          – Speed
          – Changeable Mode
Version vaihtaminen tapahtuu Airtecilla Saksassa eikä maksa muuta kuin rahtikulut. Toimitus version vaihtoon tapahtuu samalla tavoin kuin huoltoon toimitus.
Uutuutena vuonna 2013 lanseerattu Changeable Mode, tässä laitteessa käyttäjä voi itse valita käytettävän toimintamoodin. Changeable Mode on tarkoitettu lähinnä ammatikseen hyppääville, esimerkiksi kouluttajille, jotka välillä kilpailevat swooplajeissa. 
   
Sotilasversioita on lukuisia eri käyttötarkoituksiin.
   
Varmistaakseen parhaan mahdollisen luotettavuuden laitteen kunnon, ohjelmiston ajantasalla pitämisen ja elektroniikan toleranssien suhteen, CYPRES huolletaan 4 vuoden välein. Huollossa laite päivitetään jokaisen komponentin, akun ja ohjelmiston osalta uuden veroiseksi. Ohjelman mukaisesti huollettuna CYPRESillä on elinikäinen takuu, 12,5 vuotta.
   
 
Uusien CYPRESien toimitusaika on  noin 4 viikkoa.
  
CYPRES-huoltoon toimitukset lähtevät tarvittaessa joka viikko. Huolto kestää kuljetuksineen  3-4 viikkoa.