Valjas-reppuyhdistelmät

 

SkyWideSystems

 

SKYWIDESYSTEMS valmistaa FIRE merkkisiä valjasreppuyhdistelmiä. FIRE on testattu AS 8015 B testiohjelmalla. AS 8015 B  testiohjelma määrittää, millaisia testejä laitteelle pitää tehdä ja mitkä ovat hyväksyttävät tulokset. Testiohjelman hyväksytyn läpäisyn perusteella valjasreppuyhdistelmälle voidaan myöntää TSO (Technical Standing Order) standardi. FIRE on hyväksytty valmistusmaassaan Ukrainassa Ua TSO 23d standardin mukaisesti. Eurooppalainen hyväksyntä ei nykyään nojaa niinkään TSO:hon vaan siihen, että reppu on läpäissyt testiohjelman.  FIRE onkin yleisesti käytössä Euroopassa.  USA;n Ilmailuhallinto (FAA) ei ole myöntänyt FIRE:lle  FAA TSO:ta. Prosessi pysähtyi teknisen hyväksymisen jälkeen kauppapolitiikkaan. Kuitenkin FAA:n ilmailumääräyksen FAR Part 105 Sec. 105.49 mukaisesti FIREn käyttö ja sen varavarjon pakkauttaminen tarvittaessa on täysin mahdollista USA:ssa sillä edellytyksellä, että hyppääjä omistaa repun ja hyppää sillä itse.

Käyttäjäkokemusten perusteella FIRE on yksi mukavimmista valjaista ja on osoittautunut hyvälaatuiseksi, hyvin suunnitelluksi ja vahvasti tehdyksi. Hinta-laatu suhteeltaan erinomainen ratkaisu.

Valmistusaika on tällä hetkellä noin 8 viikkoa.

 

strong_logo

Suomen valinta tandemkalustoksi Dual Hawk Tandem ja TNT tulevat Strongilta. Strong Enterprises on tandemhyppäämisen uranuurtaja. Perinteisen DHT:n rinnalle on tullut TNT.  Samalla tandemhyppymestarin ja -oppilaan mukavuus on noussut uudelle tasolle. Dual Hawkin tavaramerkiksi tullutta turvallisuutta lisää entisestään TNT:ssä vakiovarusteena oleva, Air Anchoriksi ristitty MARD (Main Assisted Reserve Deployment) – järjestelmä.

 

Unites Parachute Technologies

 

 

 

Myös erinomainen urheilureppu. Valmistusaika tällä hetkellä noin 40 viikkoa.

 

Paratec

 

 

 

 

Toinen luotettava eurooppalainen (Saksa) valmistaja, Paratec tekee NeXt Century reppuja. Ne on hyvin suunniteltuja, hyvännäköisiä ja toimivia. Erikoisuutena on muista poikkeavat materiaalit, joita voi tilata halutessaan. Näitä ovat mm Alien skin-kangas – voipa repun tilata jopa Alcantara kankaisena.

 

Fly Aerodyne

 

 

 

 

ICON NextGen Reput tulevat DeLandista Floridasta kuten Vector.