Yrityksestä

Tandem

Oopee Ratings & Rigging on hyppymestarikelpuutuksia, tandemhyppyjä, laskuvarjoja, vastuuntuntoa ja elämyksiä, videoita ja valokuvia – kaikkea, mitä taivaalla tapahtuu.


 

OoPee Ratings & Rigging Oy on aloittanut toimintansa vuonna 2001 OoPee Productions toiminimellä. Toiminta alkoi laskuvarjohyppyaiheisten videoiden ja valokuvien kuvaamisesta ja tuottamisesta. Laskuvarjohyppääjien koulutus on kuulunut monia vuosia hyppyharrastukseeni, mutta nyt se on minulle Suomen Ilmailuliiton hyväksymien koulutusohjelmien mukaisesti tekemää työtä. Operoin tandemhyppymestaripalveluita sekä koulutan vastuuntuntoisia vapaapudotuskouluttajia, pakkolaukaisu- ja tandemhyppymestareita sekä kalustomestareita.

Laskuvarjojen ja hyppytarvikkeiden  myynti, maahantuonti, tarkastus ja huolto on toinen päätoimiala. Olen Yhdysvaltain ilmailuhallinnon (FAA) sertifioima Master Parachute Rigger. Tämän lisäksi työni perustuu suomalaisiin ilmailumääräyksiin ja Suomen Ilmailuliitto Ry:n myöntämiin laskuvarjon huoltajapätevyyksiin (KMC).  Tarkastan ja huollan kaikkia Suomessa käytössä olevia laskuvarjomerkkejä ja toimin myös Strong Enterprises’n valtuuttamana  tandemlaskuvarjojen resertifiointikorjaamona. Kaikissa huoltotöissä noudatetaan laskuvarjojen valmistajien antamia ohjeita.

Laskuvarjojen ja hyppytarvikkeiden myynti ja huolto tapahtuu Lappeenrannan toimipisteessä. Kouluttaja- ja hyppymestarikurssit pidetään pääasiassa Immolan lentokentällä tai erikseen sovittaessa myös muualla. Kalustomestarikurssit pidetään pääsääntöisesti Lappeenrannassa.