Tandemhyppy­mestarikurssi

Tandemhyppymestari on erittäin kokenut ja koulutettu laskuvarjohyppääjä, joka vastaa tandemhypyn turvallisuudesta. Hän avaa varjon yli kilometrin korkeudessa ja huolehtii turvallisesta laskeutumisesta.

Tandemhyppymestarikurssille pääseminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää ja vähintään 500 hypyn kokemusta. Muita vaatimuksia on mm. kolmen vuoden hyppääjäkokemus ja vähintään neljän tunnin kokemus vapaapudotuksesta.

Tandemhyppymestarikurssi – OoPee Ratings & Rigging

Hyppymestari­kurssit Imatran Immolassa – tilauksesta myös muulla

Strong DHT/TNT ja SWS Academy Fire tandemhyppy­mestarikurssit pidetään pääasiassa Imatralla Immolan lentokentällä. Eksaminaattori OoPee matkustaa tarvittaessa myös muualle pitämään kurssia.

Kurssin toteutumisen vaatimus on, että hyppääjät pääsevät riittävän korkealle harjoitushyppyjä vartena (3500 m). Lisäksi kurssin tilaaja maksaa eksaminaattorin matkakustannukset kurssimaksun lisäksi.

Tandemhyppymestarikurssi – OoPee Ratings & Rigging

Harjoitushyppyjä ja teoriaa

Tandemhyppymestarikurssi kestää (sääolot huomioiden) 3–4 päivää. Yksi päivä opiskellaan teoriaa. Muu kurssiaika harjoitellaan toimintamalleja käytännössä sekä hypätään.

Kurssin ensimmäiseen vaiheeseen (Phase 1) kuuluu 5 erilaista arviointihyppyä ja kirjallinen koe. Toisen vaiheen (Phase 2) viisi harjoitushyppyä voit tehdä omassa kerhossasi kokeneiden hyppääjien toimiessa oppilaina.

Suositeltavin tapa on hypätä harjoitushypyt eksaminaattorin kanssa heti kurssin jatkoksi. Näin saat jokaiselta harjoitus­hypyltä täsmällisen palautteen ja etenet vauhdilla kohti tavoitettasi olla erinomainen tandemhyppymestari.

Tandemhyppymestarikurssi todistukset kädessä – Oopee Ratings & Rigging
Kertauskurssit ja muuntokoulutukset – OoPee Ratings & Rigging

Kertauskurssit ja muunto­koulutukset

Jotta voit hypätä laskuvarjolla tandemhyppyjä vuoden kestäneen hyppytauon jälkeen, saat tandemhyppy­mestari­kelpoisuutesi takaisin voimaan kertauskurssin avulla. Jos sinulla on jonkun muun valmistajan tandemkelpuutus, pääset Strongin tai SWS:n kelpuuttamaksi tandemhyppymestariksi muuntokoulutusohjelmamme kautta.

Kertauskurssi ja muuntokoulutus ovat pienin poikkeuksin samanlaiset. Kummassakin hypätään vähintään kolme arviointihyppyä ja varmistetaan, että osaat toimia Dual Hawk, TNT tai FIRE tandemin edellyttämillä toimintamalleilla turvallisesti. Myös tällä kurssilla teemme myös merkkikohtaisen kirjallisen kokeen. DHT/TNT muuntokoulutukseen osallistuvan on lisäksi hankittava Strongin opetusmateriaali, TICC Packet.

Kaikki kurssit voidaan järjestää myös englanninkielisinä.

All courses can be held also in English.

Oopee Ratings & Rigging Oy
Oopee Ratings ja Rigging Oy järjestää hyppymestarikursseja laskuvarjohyppääjille sekä myy ja huoltaa hyppykalustoa.
Suomen Ilmailuliitto ry
Suomen Yrittäjät – jäsenyritys 2023

Yhteystiedot

OoPee Ratings & Rigging
Julinintie 6 C
53200 LAPPEENRANTA
Finland
Y-tunnus: 2427826-9

Huoltotilauslomake »

In EnglishContacts and advice also in English

In EnglishContacts and advice also in English